Masopustní tip: Tradiční zabijačka v Plzeňském Prazdroji

1 min. čtení

Zabijačkové speciality v kombinaci se skvěle načepovaným pivem Pilsner Urquell přímo od zdroje – to je ten nejlepší recept na dobrou náladu. Dopřát si jej můžete podle libosti v sobotu 9. března od 10 do 15 hodin na zabijačkových hodech na nádvoří pivovaru Plzeňský Prazdroj. Vstup je zdarma.

Na nádvoří legendárního pivovaru budou k mání zabijačkové speciality, jako jsou ovar, polévka prdelačka, jitrnice, jelítka či tlačenka. Autentický zážitek umocní ukázka plnění jitrnic a jelítek. Ochutnat můžete také speciality od lokálního výrobce Třemošenská uzenina, jehož tradice sahá až do roku 1972. Z bohatého sortimentu nabízených pochutin si určitě vybere každý. Nebude chybět ani živá muzika, která se postará o náležitou atmosféru.

 

zabijačka, pivovar, masopust, Plzeňský Prazdroj, Hospoda Na Spilce, pivovar, hody, speciality, životní styl

Součástí zabijačkových hodů v Plzeňském Prazdroji bude speciální menu v Hospodě Na Spilce, které bude dostupné od 6. do 10. března.

Více informací o akci na https://www.prazdrojvisit.cz/kalendar-akci/zabijacka-na-nadvori-pivovaru-2/

Markéta Pavelková https://www.krizovatkachuti.cz/author/redakce

redaktorka, fotografka, recenzentka a webová degustátorka :)

moto: "piš o tom cos zažil a ochutnal na vlastní kůži"

Mohlo by se vám také líbit

Více článků od autora